Дата: Вторник, 29-Дек-2009, 15:07 | Сообщение # 18
загрузка наград ...
не.та ви бл... шо неможите нормально прочитать я шо по англійські пишу чи шо якшо непонімаєш то нечитай заїб... придовбались до мене з своєй мовою українці найлися фігачать по руські і кажуть шо непонімають! CRACK спс хоть хтось мене понімає!!!!!!!!!!!
Дата: Вторник, 29-Дек-2009, 17:38 | Сообщение # 19
загрузка наград ...
NIK100, короче отвечаю У ТЕБЯ ПОЛУЧИЛАСЬ ХУЕ*А А НЕ РАБОТА!!! ПОНИМЭ???
P.S. Я ничего не имею против украинского языка, но если ты обратишь внимание, то увидишь что все пишут тут на русском!!! или нам теперь учить всем дружно Українська мова!!!??
Сообщение отредактировал 787 - Вторник, 29-Дек-2009, 17:44
Дата: Вторник, 29-Дек-2009, 18:36 | Сообщение # 20
загрузка наград ...
не.та ви бл... шо неможите нормально прочитать я шо по англійські пишу чи шо якшо непонімаєш то нечитай заїб... придовбались до мене з своєй мовою українці найлися фігачать по руські і кажуть шо непонімають! CRACK спс хоть хтось мене понімає!!!!!!!!!!!
оцінюйте моя перша робота
і ще одна робота
ckac не не дивився я раніше работав у фото шопі але тюнінгом не займався а це наткнувся на ций сайт!Дай думаю попробую!
TUNED а чого ти думаєш що це не перва робота?Це мої дві перві роботи!
Я не Росіян Я УКРАЇНЕЦЬ!!!!!Мені удобніше писать Українською!!
TUNED яка разниця як я пишу!Ви мені краще скажіть щось нащот роботи???
prostreet перша робота розмита бо фото зроблене мобільним телефоном тому зображення не дуже!!!
87 а що тобі не зрозуміло що я пишу??? мені ненада помагать я питаю як робота для першого разу??
чо за херня????!!! пиши по русски, это русский сайт, и даже все украинцы которые здесь есть пишут по русски. Я лично не собираюсь вчитыватся в эту херню.
Дата: Вторник, 29-Дек-2009, 22:23 | Сообщение # 22
загрузка наград ...
NIK100, в России не учат украинский язык, а если его кто и знает - то единицы. Так что давай, меня раскладку на RU или тебе тут врядли кто поможет. Zombies can only be stopped by removing the head or destroying the brain. Нью-фаг — яростный новичок, сразу ярко проявляется форсингом только что схваченных унылых мемов и дурацкими тредами, как правило, школьник.
Сообщение отредактировал React - Вторник, 29-Дек-2009, 22:24